Aqara annoncerer fire nye produkter

0

Aqara vil udvide sit produktudbud i 2023 med tilføjelsen af en ny sensor, en dørlås, en videodørklokke og til sidst en LED-strip.

Først og fremmest er der Video Doorbell G4, som fungerer i kombination med Aqaras indendørs hjemmekameraer (se videoen).

Dørklokken kan benyttes med batterier eller tilsluttes stikkontakten. Den understøtter lokal streaming til Amazon og Google skærme.
G4 har lokal (micro sd-kort), AI-aktiveret ansigtsgenkendelse, som kan udløse forskellige automatiseringer afhængigt af personen som opfanges af kameraet.

Presence Sensor FP2 er en revolutionerende tilføjelse til Aqaras udvalg af sensorer. Baseret på radar-teknologi, kan FP2 registrere menneskelig tilstedeværelse selv når personen sidder stille. Det gør det muligt at definere forskellige zoner inden for et rum, såsom sengen, kommoden eller sofaområdet, og tilstedeværelsen i hver af disse individuelle zoner kan udløse forskellige automatiseringer. Andre funktioner inkluderer bl.a detektion af flere personer, falddetektion og en indbygget lysføler.

LED-Strip T1 er et RGB CCT-lysbånd (Color correlated temperature). Det producerer op til 16 millioner farver og har indstilleligt hvidt lys, og det kan adresseres med gradienteffekter. HomeKit, Alexa og Google Home understøttes, og Matter-understøttelse via en kompatibel Aqara-hub forventes at blive tilføjet efter lanceringen. LED-båndet er et Zigbee produkt.

Smart Lock U100 er den første dørboltlås fra Aqara. Adgangskodnings muligheder inkluderer fingeraftryk, adgangskoder, Aqara Home-appen, NFC-kort og mekaniske nøgler.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her