SmartThings brugere vil nu være i stand til at spore, hvor meget strøm du bruger på daglig, ugentlig eller månedlig basis.

‘SmartThings Energy’ hedder funktionen og virker lige nu med ca. 40 apparater og enheder, der alle kan synkroniseres med SmartThings.

Lige nu kan det tracke enheder som vaskemaskiner, køleskabe, dit Samsung Smart TV og Samsung varme-, ventilations- og klimaanlæg kaldet HVAC.

Dette giver dig mulighed for at observere, hvor meget energi alle varer forbruger og sammenligne det med tidligere måneder.

Adgangen til ‘SmartThings Energy’ sker via fanen Life i SmartThings appen. Det vil også kunne underrette dig om de enheder, der er blevet tændt, mens du er væk hjemmefra.

Den nye funktion kan også advarer dig om, hvis du bruger mere energi, end du normalt har brug for, men måske endnu vigtigere, kan den komme med forslag til hvordan og hvor meget du kan spare.

Samsung skriver i en pressemeddelse, at de også planlægger at udvide tjenesten til ikke kun Samsung -apparater, men også andre mærker og producenter. Dog ikke nogen melding om tidshorisont for dette.

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her