TP-Link udvider sit sortiment af smart home-produkter med en række nye produkter, herunder en ny videodørlås, en dual videodørklokke, to robotstøvsugere og en række Matter-kompatible produkter.

Tapo Smart Video Door Lock er et intelligent design, der kombinerer alle egenskaberne ved en lås, dørklokke og kamera. Du kan låse døren op på forskellige måder, herunder ved hjælp af ansigtsgenkendelse eller ved hjælp af den indbyggede fingeraftrykssensor. TP-Link gør det også muligt at låse eller låse døren op fjernbetjening via Tapo-appen, hvilket du kan bruge til at generere midlertidige brugerkoder, se låseaktivitet og modtage låsebeskeder.

Da enheden også fungerer som videodørklokke, ringer den, når den trykkes på, og optager automatisk besøgende i fuld farve ved hjælp af dens 2K QHD vidvinkelkamera. Det gør det også muligt at kommunikere med besøgende via den indbyggede mikrofon og højttaler, og det lyder som et praktisk produkt for nogen, der leder efter en alt-i-én sikkerhedsløsning.

De udvider også med en Robovac Tapo RV30C Slim, som er omkring 8cm i højden, hvilket gør den god til små rum, som under sofaen eller sengen.

Robovac’en kan både være en moppe- og støvsuger, da den bruger LiDAR-teknologi til at kortlægge omgivelserne.

Der er også den dyrere Tapo RV70 Omni, en anden robovac drevet af lidar, der også fungerer som en moppemaskine. Den bruger “triple AI-teknologi” til automatisk at opdage snavs, planlægge ruter rundt om i hjemmet og undgå forhindringer.

TP-Link vil også udvide deres eksisterende RV10 robovac-sortiment med den billigere Tapo RV10 Lite, som vil koste omkring 15-1800 kroner uden den automatiske tømning.

TP-Link oplyser, at RV10 Lite vil være tilgængelig i første kvartal af 2023, men der er hverken oplysninger om udgivelsesdatoen eller prisen på RV70 Omni eller RV30C Slim… endnu.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her